ΤΖΑΚΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΙΛΙΟΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΖΑΚΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΙΛΙΟΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

22621 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 95
Περιοχή: Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 2111191343
Κινητό: 6931598013, 6938771742, 6989291110
Τ.Κ.: 16343
Fax: -
Υπεύθυνος: Σταματίου Γιάννης
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.tzakia.com.gr
χτιστα παραδοσιακα τζακια αθηνα, κεντρο αθηνας, αττικη ενεργειακα τζακια αθηνα, κεντρο αθηνας, αττικη κατασκευη παραδοσιακων τζακιων αθηνα, κεντρο αθηνας, αττικη κατασκευες ενεργειακων τζακιων αθηνα, κεντρο αθηνας, αττικη Η  ''Παναγιώτης Σταματίου & Υιός Ο.Ε.'' είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1974, διαθέτει πολύ μεγάλη πείρα στο χώρο, μελετώντας, κατασκευάζοντας και τοποθετώντας κλασικά και ενεργειακά τζάκια. Τα τζάκια, χωρίζονται σε χτιστά (παραδοσιακά) κα...
22621 Επισκέπτες:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 95, Ηλιούπολη

22621 Επισκέπτες:

χτιστα παραδοσιακα τζακια αθηνα, κεντρο αθηνας, αττικη
ενεργειακα τζακια αθηνα, κεντρο αθηνας, αττικη
κατασκευη παραδοσιακων τζακιων αθηνα, κεντρο αθηνας, αττικη
κατασκευες ενεργειακων τζακιων αθηνα, κεντρο αθηνας, αττικη

Η  ''Παναγιώτης Σταματίου & Υιός Ο.Ε.'' είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1974, διαθέτει πολύ μεγάλη πείρα στο χώρο, μελετώντας, κατασκευάζοντας και τοποθετώντας κλασικά και ενεργειακά τζάκια.

Τα τζάκια, χωρίζονται σε χτιστά (παραδοσιακά) και μαντεμένια. Τώρα πια τα χτιστά τζάκια, μπορείτε να τα βρείτε και ως προκατασκευασμένα.

Η κάθε κατηγορία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα ανάλογα με την χρήση που θέλετε να έχουν.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, επένδυση και συντήρηση του τζακιού και της καμινάδας σας, με ό,τι υλικό και σε όποιο σχέδιο επιθυμείτε.  

Κασέτες
Αερόθερμες - Νερού - Φυσικής Ροής - Εναλλάκτες
Ενεργειακά
Αερόθερμα - Νερού - Φυσικής Ροής
Παραδοσιακά
Επενδυμένα με Πυρότουβλο, με Μαντέμι ή εξ' ολοκλήρου Μαντεμένια

Ενεργειακά Τζάκια

Τα ενεργειακά τζάκια είναι γνωστά για την απόδοση τους, την εξοικονόμηση σε καύσιμη ύλη καθώς και την αυξημένη ασφάλεια που παρέχουν σε σχέση με τα κλασικά Χτιστά Τζάκια (ανοιχτού τύπου).

Η θερμική απόδοση του ενεργειακού τζακιού, μπορεί να φτάσει το 85% σε σχέση με την καύσιμη ύλη που καταναλώνει, ενώ του παραδοσιακού, ανοιχτού τύπου τζακιού από πυρότουβλα ή μαντέμι περίπου το 25%.

Αυτή η μεγάλη διαφορά απόδοσης οφείλεται στο, ότι στο ανοιχτού τύπου τζάκι, ένα μεγάλο μέρος της θερμότητας χάνεται από την καμινάδα και μένει ανεκμετάλλευτο.

Στο ενεργειακό τζάκι η απόδοση αυξάνεται γιατί εκμεταλλευόμαστε τον ζεστό αέρα από την καμινάδα και η εστία είναι κλειστή με πυράντοχο τζάμι, εμποδίζοντας τον ζεστό αέρα του σπιτιού να φύγει από την καμινάδα.

Αν επιθυμείτε να μετατρέψετε το τζάκι ανοιχτού τύπου που ήδη έχετε σε ενεργειακό, η ''Παναγιώτης Σταματίου & Υιός Ο.Ε.'' το κάνει χωρίς πολλές μετατροπές και γκρεμίσματα, γνωρίζοντας τη λύση της "κασέτας" και με ελάχιστη παρέμβαση γίνεται η μετατροπή.

Ένας άλλος τύπος ενεργειακού τζακιού είναι αυτά τα τζάκια νερού τα οποία μπορούν να ενωθούν με την υπάρχουσα εγκατάσταση του καλοριφέρ.

Επίσης, υπάρχουν τα τζάκια που καίνε pellet,  είναι οικονομικότερο, έχει μεγαλύτερη θερμική απόδοση από το ξύλο, τα κατάλοιπα της καύσης είναι ελάχιστα, δεν παράγει καπνό, τα καυσαέρια είναι ελάχιστα και δεν χρειάζεται καμινάδα παρά μόνο μια μικρή τρύπα στον τοίχο.

Δεν είναι τυχαίο, ότι το Πελλέτ είναι η πιο "πράσινη" οικολογική λύση για τα τζάκια.

  • Η πιστοποίηση της ''Παναγιώτης Σταματίου & Υιός Ο.Ε.'' από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο για την κατασκευή ενεργειακών τζακιών, είναι η εγγύηση ότι σας παρέχουμε ασφάλεια και υψηλής ποιότητας εργασία.
     

Παραδοσιακά Τζάκια

Τα παραδοσιακά τζάκια διακρίνονται σε αυτά που η εστία τους είναι χτιστή με πυρότουβλα και σε αυτά που είναι από μαντέμι.
Το χτιστό τζάκι με ανοιχτή εστία είναι διαχρονικό και παραδοσιακό και ειδικά το χτιστό τζάκι με πυρότουβλο, έχει την ιδιότητα να εκπέμπει θερμότητα για ώρες αφού σβήσει η φωτιά της εστίας γι αυτό και είναι η οικονομικότερη λύση, ενώ από κατασκευαστικής πλευράς εφαρμόζεται σε ότι χώρο και αν έχετε και με πολλά διαφορετικά σχέδια.

Σε αντίθεση με το πυρότουβλο, η εστία από μαντέμι, εκπέμπει πιο γρήγορα θερμότητα μετά το άναμμα, και καθαρίζεται ευκολότερα κατά την συντήρηση της.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή επισκευή του τζακιού σας, ερχόμαστε στον χώρο σας, σας συμβουλεύουμε και σας προτείνουμε σχέδια και ιδέες για την εστία σας και την επένδυση της, πάντα στη καλύτερη τιμή.

Να σημειωθεί πως τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο ενεργειακό τζάκι, χρειάζεται τακτικός Καθαρισμός Καμινάδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 2109943557 - 6938771742 - 6931598013 ή στο email:  info@tzakia.com.gr και με μεγάλη χαρά θα επισκεφθούμε τον χώρο σας και θα σας δώσουμε εκτός από συμβουλές για να αποφασίσετε τι ακριβώς ταιριάζει σε εσάς και την καλύτερη προσφορά της αγοράς.

Σταματίου Γιάννης.

 

Υπηρεσίες

Τζάκια σε Πετρούπολη, Ίλιον, Ηλιούποολη, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση Τζάκια Κασέτες
Τζάκια σε Πετρούπολη, Ίλιον, Ηλιούποολη, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση Ενεργειακά Τζάκια
Τζάκια σε Πετρούπολη, Ίλιον, Ηλιούποολη, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση Παραδοσιακά Τζάκια
22621 Επισκέπτες:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 95
Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 2111191343
Κινητό: 6931598013, 6938771742, 6989291110

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: